(VIDEO) Lokomotiva osramoćena pred svojim fanovima: Atletiko surov u Moskvi!

Autor:

Sport

15.03.2018

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri madridskog Atletika bez ikakvih problema plasirali su se u 1/4-finale Lige Evrope, pošto su u Moskvi razmontirali Lokomotivu rezultatom 5:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Atletiko protutnjao Moskvom

Nakon pobede od 3:0 u prvom susretu skoro da nije bilo dileme u vezi sa putnikom u narednu rundu Lige Evrope, ali je Atletiko rešio da bude maksimalno ozbiljan i fokusiran.

Lokomotiva je u prvom poluvremenu parirala četi Dijega Simeonea i imala pristojnih 1:1. Gosti su poveli preko Koree, dok je izjednačenje lideru ruske lige donio Ribus udarcem sa preko 25 metara.

Ipak, u nastavku meča je na terenu postojao samo jedan tim. Atletiko je brojao do pet, dvostruki strijelac bio je Tores, a mrežu domaćih tresli su i Saul i Grizman. 

Atletiko će na žrebu u petak saznati ime rivala u narednoj rundi Lige Evrope, dok se Lokomotiva okreće izazovima u domaćem prvenstvu, gde trenutno zauzimaju lidersku poziciju ispred CSKA iz Moskve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading