LEGENDA PARTIZANA ŠOKIRALA PANATINAIKOS! Ilić ne zna za poraz u Grčkoj

Autor: M. N.

Sport

17.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener niže pobede

LEGENDA PARTIZANA ŠOKIRALA PANATINAIKOS! Ilić ne zna za poraz u Grčkoj

Foto: Starsport

Fudbaleri Atromitosa ostvarili su značajnu pobedu na svom terenu protiv ekipe Panatinaikosa rezultatom 3:2 (1:1). Ovaj trijumf označava nastavak uspešnog perioda od kada je Saša Ilić preuzeo vođstvo nad ekipom iz Atine.

Ilićeva ekipa nastavlja da beleži dobre rezultate, a ovog puta su uspeli da savladaju jednog od glavnih pretendenata na titulu u grčkoj ligi.

Utakmica nije počela na najbolji način po domaći tim, pošto su gosti poveli iz penala u 18. minutu, golom Joanidisa. Međutim, ekipa Atromitosa uspela je da izjednači u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena, zahvaljujući pogotku Gonzalesa.

Nakon sjajne igre u završnici prvog dela, igrači Atromitosa su nastavili u istom ritmu i u drugom poluvremenu. Vergos je doneo prednost domaćoj ekipi u 50. minutu, dok je Robail povisio rezultat na 3:1 u 64. minutu. Iako su igrači Panatinaikosa uspeli da smanje rezultat ka kraju meča, postigavši gol iz još jednog penala, Atromitos je uspeo da zadrži prednost i osvoji važna tri boda.


Ovim trijumfom, ekipa Saše Ilića popela se na deveto mesto na tabeli grčke lige, sa 15 osvojenih bodova iz 14 utakmica. Sa druge strane, Panatinaikos se trenutno nalazi na drugoj poziciji sa 31 bodom, samo jednim bodom manje od vodećeg PAOK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading