(VIDEO) Mota kao mesar: ZBOG OVOG LUDAČKOG FAULA IGRAČ PSŽ-a JE DOBIO ISKLJUČENJE!

Autor:

Sport

14.03.2018

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri PSŽ-a slavili su protiv Anžea rezultatom 2:1 i dodatno se približili šampinskom peharu u francuskoj ligi. Ipak njihova pobeda donekle je ostala pod senkom brutalnog faula veziste Tijaga Mote.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mota ne važi baš za nežnog igrača

Uklizao je prvo Tomas iz Anžea preoštro, ali bez namere da povredi rivala, što je Mota ipak preozbiljno shvatio, pa se popeo kramponima na rebra protivničkog fudbalera koji je bio u padu, iako je mogao to da izbegne.

Sudija se nalazio u neposrednoj blizini ovog incidenta, pa je bez prevelikog razmišljanja pokazao Moti put na prevremeno tuširanje. Šteta zbog svega, pogotovo što je svega nekoliko minuta ranije publika imala prilike da vidi prelep pogodak koji su kreirali Draksler i Mbape.

Mota je nakon crvenog kartona lagano odšetao do svlačionice kao da se ništa nije dogodilo, dok su ga trener i saigrači posmatrali upitnim pogledima.

Na kraju je PSŽ i sa igračem manje terenu upisao tri boda, ali je svakako ovim faulom bačena ljaga na trijumf "Svetaca".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading