Portugalac pokazao da nema srama: JUNAJTED CRVENI, MURINJO SE ČEŠLJA

Sport

15.03.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sevilja je Junajtedu uradila ono što niko nije! Visam Ben Jeder postigao je oba gola za Sevilju u revanš meču osmine finala Lige šampiona i ponizio Mančester junajted na Old Trafordu (2:1) posle 0:0 na domaćem terenu.

Murinjo ne vidi ništa sporno u Junajtedovoj eliminaciji

BLAM POGBE

Ben Jeder je ušao u igru u 72. minutu, a samo 87 sekundi kasnije postigao je prvi od dva gola. Drugi je usledio u 78. minutu i tako prvi put posle 60 godina obezbedio svom klubu četvrtfinale Lige šampiona. Zanimljivo je da je francuski napadač postao prvi igrač s klupe u istoriji koji je "đavolima" dva puta zatresao mrežu. S druge strane, njegov sunarodnik preplaćeni Pol Pogba predmet je podsmeha jer u više navrata nije znao šta će sa loptom, iako ga je trener Žoze Murinjo ubacio u 60. minutu kao "džokera". Francuz definitivno nije opravdao 105 miliona evra i samo je dodao so na ranu Junajteda, a ni portugalskom stručnjaku sve ovo nije bilo dovoljno, već je uspeo dodatno da šokira i iznervira armiju navijača.

87 sekundi trebalo Ben Jederu od ulaska da postigne gol

NAVIJAČI BESNI

Sedeo sam na ovom mestu već dva puta: kad sam vodio Porto, Junajted je ispao, a i kad sam vodio Real, Junajted je ispao, tako da ovo nije ništa novo za klub, rekao je Murinjo kao da je na pobedničkoj, a ne poraženoj strani, koja je u pojačanja uložila stotine miliona evra. Samo na Pogbu je otišlo 105 miliona evra.

Osim Pogbe, podbacio je i Aleksis Sančez, kojem je karijera definitivno krenula nizbrdo, iako se od odlaska iz Arsenala nadao suprotnom. Jedini pogodak za domaći tim postigao je Lukaku u 84. minutu.

105 miliona evra Mančester platio Pogbu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading