(VIDEO) "Čivijaši" došli glave Zvezdi: MAČVI PRIPALA PENAL LUTRIJA!

Autor:

Sport

14.03.2018

16:45 >> 17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mačve ostvarili su veliku pobedu u 1/4-finalu Kupa Srbije nad Crvenom zvezdom nakon penala! U regularnih 90 minuta fudbala nije bilo golova, iako su mnogi bili ubeđeni da su Šapčani oštećeni za regularan pogodak Gavrića u 70. minutu.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Mačve prošli u polufinale Kupa Srbije

Igrači Mačve rešili su da se suprotstave  lideru Superlige muški i zaigraju otvoreno, za razliku od većine timova u našem fudbalu.

Zvezda je imala veći broj boljih šansi tokom susreta, ali je bilo očigledno da teško pariraju vrlo borbenim fudbalerima Mačve, koji su od 1. do 90. minuta igrali muški, spuštenog garda, pa šta bude.

Imali su veliku priliku u prvom poluvremenu domaćini, kada je šut Obrovca sa skoro pola terena sa gol-linije izbacio Le Talek.

U nastavku je bilo po nekoliko prilika sa obe strane, a najvažniji detalj se dogodio 20-ak minuta pre kraja kada je pogodak Gavrića glavom poništen zbog ofsajda, iako je ostala sumnja da je ovaj gol bio čist.

U nadoknadi vremena koja je trajala celih 6 minuta nije bilo promene rezultata, pa se pristupilo izvođenju penala.

Prva četiri izvođača bila su precizna sa obe strane, ali je poslednji jedanaesterac za Zvezdu promašio Nemanja Radonjić, koji je šutirao visoko preko gola. Peti penal za Mačvu sigurno je izveo Pejović za veliko slavlje u gradu na Savi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading