Šta raduje a šta frustrira Obamejanga u Arsenalu

Autor:

Sport

14.03.2018

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Arsenala Pjer-Emerik Obamejang otkrio je šta je ono što mu nedostaje otkako je prešao u Premijer ligu.

RepublikaFoto: twitter.com/Arsenal
Pjer Emerik Obamejang

- Ne mogu da igram sva tri dana. Dok sam bio u Dortmundu, igrao sam sva tri dana i to mi nedostaje. Veoma sam frustriran i razočaran jer ne mogu da pomognem svojim saigračima - istakao je Obamejang misleći na nemogućnost da nastupa za "tobdžije" u Ligi Evrope jer su ga na početku sezone registrovali "milioneri".

Arsenal se, isto kao i Borusija, plasirao u osminu finala Lige Evrope. Ipak, izgledi engleskog kluba za prolaz dalje bolji su posle pobede nad Milanom 2:0 u gostima, dok je Nemce kod kuće porazio Salcburg rezultatom 2:1.

Gabonac je utakmicu svog kluba u Milanu posmatrao sa tribina. Ipak, ne žali zbog svog prelaska na Ostrvo i ističe da ima odličan odnos sa menadžerom Arsenom Vengerom.

- Veoma sam srećan jer sam zbog njega ovde. Pokazao je interesovanje za mene i veoma me raduje što sam dobio priliku da igram za njega - dodao je 28-godišnjak.

Otkako je u januaru pojačao redove Arsenala, Obamejang je postigao tri gola u pet utakmica. Na nedavno odigranom meču protiv Vatforda, on je upisao jedan pogodan i jednu asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading