Bolt u Borusiji!

Autor:

Sport

14.03.2018

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jamajkanac koji je zadivio svet svojom brzinom, i koji se penzionisao u 31-godini, Jusein Bolt treniraće sa Borusijom iz Dortmunda za vreme pauze zbog reprezentativnih obaveza, koja traje od 19. do 29. marta.

RepublikaFoto: instagram.com/usainbolt
Jusein Bolt već obukao dres "Milionera"

Osmostruki osvajač zlata na Olimpijskim igrama prijavio se za treninge kod trenera Petera Štegera, a tačan datum Boltovog dolaska u Dortmund još nije poznat.

Još u januaru je Jamajkanac govorio o svojim planovima u vezi sa nemačkim fudbalskim klubom.

- Ono što će biti odlučujuće je šta bih u fudbalu mogao da napravim. Ako kažu da sam dobar, ali mi je potrebno malo treniranja, uradiću to - kazao je nedavno 31-godišnjak upitan o eventualnoj karijeri profesionalnog fudbalera.

U početku je bilo planirano da se održi duel u sprintu između Bolta i Pjer-Emerika Obamejanga, ali je Gabonac u međuvremenu prešao o Arsenal.

Bolt je nedavno privukao pažnju javnosti kada je saopštio da je potpisao ugovor sa jednim fudbalskim klubom. Nekoliko dana kasnije ispostavilo se da je u pitanju bio marketing, a cilj je bila promocija humanitarne utakmice "Soccer Aid", koju organizuje Unicef.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading