KARTE ZA EVRO 2024 IZAZVALE POMAMU U SUSEDSTVU: "Ne sumnjamo u snalažljivost hrvatskih navijača"

Autor: M. M.

Sport

08.12.2023

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavljuju spektakl!

KARTE ZA EVRO 2024 IZAZVALE POMAMU U SUSEDSTVU: "Ne sumnjamo u snalažljivost hrvatskih navijača"

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski navijači

Fudbaleri Hrvatske biće u grupi smrti na EVRO 2024 u Nemačkoj. Rivali u okviru B skupine biće im Španija, Italija i Albanija, pa navijači iz susedstva ne žale resurse da budu deo spektakla.

Tim povodom oglasio se portparol reprezentacije Tomislav Pacak, odnosno tim-menadžerka Iva Olivari. Hrvatski navijači će formalno dobiti 10.000 ulaznica po utakmici, ali... 

- Možemo očekivati pravi spektakl s puno Hrvata na stadionima. Mislim da će ih biti ih više nego što smo dobili mogućnost za kupovinu ulaznice. Znate da se mi Hrvati uvek snađemo. Očekujem ih puno na stadionu - kazala je Olivari, na što se nadovezao Pacak:

- Gužva je ogromna, znamo da će biti i pritisak na svakog igrača i čelnika saveza. Ali sad smo rekli transparentno sve brojke, vidite kakva je situacija, biće borba, ali ne sumnjamo u snalažljivost naših navijača - rekao je Pacak za HRT.

Fudbalski savez Hrvatske (HNS) potvrdio je UEFA da je za bazni kamp reprezentacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine izabrao Nojrupin.

- Danas sam se čula s kolegom iz Portugala koji mi je rekao da nam je malo zavidan jer bi to bio sasvim sigurno njihov izbor da su bili u sjevernoj regiji jer ima najbolji spa centar od svih raspoloživih objekata. Gleda se uvijek sportsko-natjecateljski faktor, da se ne moramo voziti 45 minuta do terena. Jer ako provedete sat i pol dnevno u autobusu, to nije dobro za igrače. To je jako dobro u ovom kampu, jer je 6-7 minuta od hotela. Wellness i spa dio je izvrstan, isto tako ima jako dobru teretanu. Hotel je lijep, nalazi se na jezeru, volimo biti izolirani - kazala je Olivari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading