HAOS U GRČKOJ: Navijači Olimpijakosa prekinuli meč! Radio SUZAVAC!

Autor: M. M.

Sport

03.12.2023

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene na gostovanju Volosu.

HAOS U GRČKOJ: Navijači Olimpijakosa prekinuli meč! Radio SUZAVAC!

Foto: www.profimedia.rs

Navijači Olimpijakosa

Utakmica 13. kola grčke Superlige između Volosa i Olimpijakosa prekinuta je u petom minutu nadoknade vremena, pošto su navijači gostiju ubacili suzavac na teren.

Utakmica je prekinuta pri rezultatu 2:2. Glavni sudija meča Anastasios Papapetru je meč produžio osam minuta, ali je odlučio da igrače oba tima pošalje u svlačionicu pošto su počeli neredi na tribinama.

 

 

Papapetru je u 18. minutu isključio fudbalera gostiju Panajotisa Recosa, a dosudio je penal za domaći tim. Pajanotis Moraitis nije iskoristio penal, pošto je njegov udarac zaustavio golman Olimpijakosa. Lopta se odbila do Moraitisa koji je ipak pogodio mrežu gostiju.

Olimpijakos je izjednačio iz penala u 44. minutu golom Ajuba El Kabija, a fudbaleri domaćih su ostali sa igračem manje, pošto je u 12. minutu nadoknade prvog poluvremena isključen Jorgos Migas.

Volos je poveo 2:1 iz penala u 51. minutu golom Huana Garsije, a Olimpijakos je izjednačio tri minuta kasnije autogolom Aleksisa Kalogeropulosa. Fudbaleru Olimpijakosa Jorgosu Masurasu je zbog ofsajda u 61. minutu poništen gol.

El Kabi je u 90. minutu postigao gol za Olimpijakos, ali je ovaj pogodak poništen zbog ofsajda posle intervencije iz VAR sobe.

Navijači Olimpijakosa su potom izazvali nerede na tribinama i bacili suzavac na teren, a glavni sudija je odlučio da prekine meč. Utakmica je odigrana na stadionu Pantesaliko u Volosu pred oko 22.000 navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading