(VIDEO) Siti nezadrživo grabi ka tituli: SILVA GURNUO STOUK KA AMBISU!

Autor:

Sport

12.03.2018

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija slavili su u poslednjem susretu 30. kola Premijer lige protiv Stouka rezultatom 2:0, a pobedu je timu Pepa Gvardiole doneo Španac David Silva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Sitija promarširali kroz Stouk

Siti je otišao na gostovanje Stouku po tri boda i tri boda su uzeli bez većih problema na stadionu "Britanija". Domaćin je ostao u zoni ispadanja i bodove spasa će morati da potraže protiv nekog drugog rivala, pošto je Siti u ovom trenutku nedostižan i za neke jače rivale.

Već u 10. minutu Silva je nakon nekoliko sjajnih dodavanja krunisao golom asistenciju Hesusa sa desne strane po zemlji i doveo svoj tim u vođstvo.

Otišlo se na poluvreme sa minimalnom prednošću Sitija, ali je već u uvodnoj fazi nastavka isti fudbaler ponovo zatresao mrežu Butlanda i doneo svom timu mir u nastavku susreta.

Fudbaleri Sitija su ponovo demonstrirali sjajne tehničke kvalitete prilikom akcije koju je Silva pretvorio u laganih 0:2. Lopta je tekla po terenu, a Španac je bio neumoljiv za, ispostaviće se, konačnih 0:2.

Mančester siti je ovom pobedom ostao prvi na tabeli sa ubedljivih 16 bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala Junajted, dok je Stouk pretposlednji sa 27 bodova.

Stouk u narednoj rundi očekuje duel protiv Evertona, ponovo na domaćem terenu, dok Siti ima lak zadatak, pošto će na svom "Etihadu" igrati protiv Brajtona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading