Britanska televizija suspendovala Karagera: OSRAMOTIO SAM FUDBAL!

Autor:

Sport

12.03.2018

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska televizija Skaj raskinula je ugovor sa Džejmijem Karagerom zbog pljuvanja jedne devojčice i njenog oca kroz prozor od automobila.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karagerova TV karijera se prekida zbog neshvatljivog vulgarnog poteza

Karager se nakon ovog odvratnog čina izvinio porodici i rekao da tek treba da priča sa ljudima sa Skaja da li će nastaviti da obavlja posao stručnog konsultanta.

Incident se dogodio u subotu kada je Karager napuštao stadion Old Traford, gde je radio za Skaj utakmicu Mančester junajteda i Liverpula.

Na video snimku se vidi kako iz automobila devojčicin otac u više navrata pominje rezultat utakmice, koju je dobio Junajted sa 2:1, što je iznerviralo Karagera, pa je kroz prozor pljunuo u njihovom pravcu. 

- Skaj ovu stvar shvata izuzetno ozbiljno, osuđuje Džejmijevo ponašanje i to smo mu jasno stavili do znanja i suspendovali smo ga. To je mnogo ispod standarda koji očekujemo od naših ljudi - navodi se u saopštenju televizije.

On je rekao da je to bio trenutak ludila.

- Najviše žalim što se 14-godišnja devojčica našla u sred toga. To me najviše pogađa. Imam ćerku istih godina i ne mogu da kažem kako bih reagovao da je neko tako nešto uradio njoj - rekao je Karager. 

Njegove analize na televiziji su svi hvalili, a on je započeo posao kao TV konsultant 2013. godine kada je završio profesionalnu fudbalsku karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading