Oskar otvoreno o odlasku u Kinu: DOŠAO SAM OVDE ZBOG PARA, BRIGA ME ZA MUNDIJAL!

Autor:

Sport

12.03.2018

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski fudbaler Oskar je zime 2017. godine otišao iz Čelsija u kineski Šangaj i javno priznaje da tu nije bilo fudbalskih, već samo finansijskih motiva.

Oskar priznao da ga više ne drže fudbalski motivi

Kina je poslednjih godina postala obećana zemlja za brojne fudbalere koji bi preko noći da debelo unovče svojih fudbalski talenat, pogotovo oni što ne mogu da se izbore za prvu postavu.

Svojevremeno je Ezekijel Laveci nevešto pojasnio zbog čega se odlučio da karijeru nastavi na Dalekom istoku.

- Sviđa mi se ono što nudi kineski fudbal i tamošnja kultura koju želim da istražim - govorili je svojevremeno Laveci, član Hebeija.

Međutim, Brazilac Oskar je bio daleko iskreniji od svog kolege iz Argentine.

- Ne želim da budem siromašan kada ostarim i da živim od sjećanja kako sam nekada igrao za Brazil na Mundijalu. Šta imam od toga? Da, došao sam u Kinu zbog novca - rekao je Oskar.

On kaže da ga ne zanima da li će biti na spisku igrača koji će igrati za Brazil na SP u Rusiji.

- Da li ću igrati na SP ili ne - ne zanima me toliko. Trpim kritike od prvog dana kada sam otišao u Kinu, ali ja samo mislim na porodicu i njenu budućnost - istakao je Oskar, koji je bio član "karioka" na SP 2014. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading