Pozadina tuče "Delija" i "Grobara": ČEKIĆIMA TUKLI DECU ISPRED HRAMA!

Autor:

Sport

13.03.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huligani su još jednom bacili Beograd na kolena, a samo pukom srećom izbegnuta je tragedija! Najveće žrtve poslednjeg navijačkog obračuna "grobara" i "delija" bila su deca, slučajni prolaznici sa utakmice između Crvene zvezde i Napretka (1:1) odigrane minule nedelje na "Marakani".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Huligani napravili velike probleme u centru grada

Zaraćene strane koristile su baklje, noževe, kaiševe i štangle, a najupečatljivije oružje iskoristio je izvesni Emir Dž. (23), koji je čekićem ranio Bobana Đ. (23).

Možemo samo da zamislimo šta bi bilo da je ciljao u glavu, ali i ostali dečaci, među kojima je bilo i maloletnika. zadobili su ozbiljnije povrede glave.

PRIVEDENA ŠESTORICA

Policija je na kraju privela šestoricu huligana - pomenutog Emira Dž. (23), Nemanju S. (21), Dragana G. (23), Nenada F. (22), Nikolu V. (19) i Davida V. (19), i to zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi.

Pomenuti Boban Đ. se sa trojicom drugara vraćao sa utakmice preko Autokomande, a u Karađorđevom parku, u okolini Hrama Svetog Save, sačekao ih je pakao.

Boban Đ. dobio ranu na zadnjici od udarca čekićem, a potom su ga udarali kaiševima i pesnicama u glavu

- Boban Đ., Nikola V. (19), kao i maloletni S. P. i S. R., prolazeći kroz Karađorđev park, naišli su na veću grupu navijača Partizana i Crvene zvezde koji su se međusobno tukli rukama, nogama i predmetima koje su imali. U jednom trenutku jedan od aktera tuče za kog se sumnja da je navijač Partizana naneo je čekićem ranu Bobanu Đ. po zadnjici. Potom su ga ostala lica oborila na pod i udarala pesnicama i kaiševima - navodi naš izvor iz policije.

POVREDE GLAVE

Ništa bolje nisu prošli ni ostali mladići, koji su dobili razne povrede glave.

- Maloletnom S. P. konstatovana je kontuzija jagodične kosti, S. R. je imao povrede lica, Nikola V. je zadobio povrede kičme i lica. Huligani su na sebi imali tamnu odeću i kapuljače i nisu imali druga prepoznatljiva obeležja - tvrdi naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading