SP Rusija: Rasprodate sve ulaznice za otvaranje i finale!

Autor:

Sport

12.03.2018

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) saopštila je da su ulaznice za dve od ukupno 64 utakmice sasvim rasprodate.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karte za veliko finale već sada rasprodate

U pitanju su dueli kojim se otvara šampionat 16. juna između Argentine i Islanda, kao i za veliko finale koje je na programu 15. jula na stadionu "Lužnjiki" u Moskvi.

Ostaje još uvek mogućnost da organizator prvenstva sačuva manji kontigent ulaznica za turističke agencije u Argentini i Islandu, ali je sigurno da će karte za finalni duel moći da se nabave samo preko crnog tržišta i to po višestruko skupljim cenama.

FIFA je navela da je od septembra opredelila 1.303.616 ulaznica, kao i da je zadovoljna prodajom karata, 94 dana do početka Mundijala. 

Takođe, FIFA je podsetila da, prema zahtevu ruskih vlasti, svaki navijač koji bude prisustvovao utakmicama na Mundijalu mora da ima navijačku ličnu kartu i to će biti zvanični identifikacioni dokument. Navijači su pozvani da se što pre prijave za taj besplatni dokument, čim dobiju imejl o potvrdi rezervacije ulaznice. 

Navijači će samo uz ulaznicu i navijačku ličnu kartu moći da udju na stadione. Navijačka lična karta donosi broje pogodnosti, od bezviznog ulaska u Rusiju, beslpatnog gradskog prevoza u danima odigravanja utakmice, kao i pojedina besplatna putovanja između gradova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading