IVANIĆ OPTIMISTA: Gostovanje u Bernu smo DUGO ČEKALI, znamo kako protiv Jang Bojsa!

Autor: IZVEŠTAČ IZ BERNA: SLOBODAN STOŠIĆ

Sport

27.11.2023

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin meč u LŠ zakaran je za sutra od 21.00.

IVANIĆ OPTIMISTA: Gostovanje u Bernu smo DUGO ČEKALI, znamo kako protiv Jang Bojsa!

Foto: FK Crvena zvezda

Jedna od najvećih uzdanica Crvene zvezde Mirko Ivanić je izneo očekivanja na konferenciji za medije uoči utakmice između Jang Bojsa i Crvene zvezde u okviru petog kola grupne faze Lige šampiona, koja je zakazana za utorak od 21 čas na gostujućem terenu.

- Jedva smo čekali gostovanje u Bernu, gde ćemo pokušati da izborimo plasman u Ligu Evrope. Vredno smo radili i trenirali, te smo u potpunosti spremni za sutrašnju utakmicu - kratko je započeo Mirko Ivanić.

 
Nije mogao da se ne dotakne ni drugačije podloge za igru u odnosu na Marakanu.
 
- Teren ovde je jako brz, još je brži kada pada kiša, ali nema izgovora, igrali smo već mečeve na ovakvoj podlozi. Imamo dovoljno iskustva i pre četiri godina smo upravo ovde ostvarili pozitivan rezultat, a verujem da ćemo se na veštačku travu brzo prilagoditi i da nam neće predstavljati problem.

 

Pogledajte poslednji trening Crvene zvezde pred meč na stadionu Švajcarska:

 
Videli smo Ivanića kraj leve aut linije u prethodnoj utakmici protiv Vojvodine, što je nešto drugačije u odnosu na do sada. 
 
- Odgovara mi i pozicija centralnog veznog i levog krila, ali nije na meni da biram. Uvek prepuštam šefu da sprovodi svoje vizije, ali mogu reći da mi obe pozicije leže.
 
Kada god je Crvena zvezda gostovala Jang Bojsu, rezultat je bio 2:2, a evo šta o tome misli Ivanić.
 
- U ovom trenutku mi deluje da bi rezultat 2:2 bio bolji po nas. Ne bih voleo da prizivam rezultate, jer na svakoj utakmici idemo na pobedu, bez obzira na to ko je preko puta, tako ćemo i sutra želeti pobedu i nadamo se da ćemo je ostvariti - zaključio je Ivanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading