Murinjo kriv za Pogbinu novu povredu: Neizvestan za meč sa Seviljom

Autor:

Sport

12.03.2018

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted dočekaće u utorak Sevilju u revanš meču osmine finala Lige šampiona, a Žoze Murinjo kaže da još uvek ne zna da li će na tereu biti Pol Pogba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo i Pol Pogba

U prvom meču koji su odigrala ova dva tima nije bilo golova. Junajted u meč ulazi nakon pobede u derbiju u subotu, a meč sa Liverpulom propustio je Pol Pogba čiji je nastup protiv španskog tima pod znakom pitanja.

- Ne znam - kratko je odgovorio Murinjo na pitanje da li će Pogba biti spreman za meč sa Seviljom.

- Tek treba da razgovaram sa njim. Što se tiče povrede, zadobio je udarac na treningu, bukvalno minut pre kraja. Da sam završio trening minut ranije to se ne bi dogodilo - dodao je Murinjo.

- Sevilja i Brajton su sada važnija tema od Liverpula. Liverpul je Liverpul, to je veliki meč protiv direktnog rivala za mesto u top četiri, ali još tu ništa nije odlučeno. Imamo još osam kola do kraja, u opticaju su 24 boda. Ali, sada su nam Sevilja i Brajton biti ili ne biti mečevi i sada su oni najvažniji -rekao je Murinjo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading