HAOS KOD HRAMA SVETOG SAVE: Tuča Delija i Grobara, letele baklje i noževi na sve strane. Ima i povređenih!

Autor: Telegraf.rs

Sport

11.03.2018

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nešto više od 30 navijača Crvene zvezde i Partizana sukobilo se večeras u Karađorđevom parku u Beogradu, prenosi Telegraf.rs.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Kako prenosi ovaj sajt sukob navijača "večitih" dogodio se unutar samog parka, a letele su baklje na obe strane.

Navijači, koji su bili maskirani fantomkama, rastrčali su se po mraku, a potom su pobegli po okolnim ulicama oko Hrama Svetog Save. Navijači su u tuči koristili palice, kamenje, a pretpostavlja se da je jedan pristalica Partizana izbo Deliju.

Navijači Partizana i Zvezde imali su unapred dogovoreno tuču, a policija je brzo intervenisala i sprečila veće incidente.

Do sukoba je došlo po završetka meča na "Marakani" između Crvene zvezde i Napretka (1:1).

Pretpostavlja se da su navijači Partizana sačekali pristalice Zvezde koje su se vraćale sa ove utakmice. Dvojica huligana su povređena i obojica su prevezena u Urgentni centar. Jedan 23-godišnji navijač Zvezde izboden je nožem.

Nakon tuče je bilo još navijača sa lakšim povredama, a policija je uhapsila pet navijača Zvezde i jednog navijača Partizana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading