Menadžer Junajteda se sladi nakon pobede u derbiju: OVAKO JE MURINJO PROZVAO HRVATA IZ LIVERPULA!

Sport

11.03.2018

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon četiri uzastopna remija u duelima Mančester junajteda i Liverpula, "Crveni đavoli" uspeli su da slave u najvećem derbiju Engleske.

RepublikaFoto: twitter.com/Manchester United
Murinjo nije ostao dužan Lovrenu na provokaciju pred utakmicu

Menadžer Junajteda Žoze Murinjo je bio prezadovoljan zbog pobede nad velikim rivalom, a posebno se osvrnuo na izjavu defanzivca Liverpula Dejana Lovrena, koji je pred ovaj duel izjavio kako očekuje da iskusni Portugalac opet parkira autobus pred svojim golom.

Naravno, kad je već front otvoren, Murinjo je osećao za shodno i da odgovori Hrvatu u svom stilu.

- Drago mi je što je Lukaku zadavao probleme Lovrenu i ostatku Liverpulove odbrane. Iz iskustva je bio uveren da će dominirati nad Lovrenom - rekao je trener Junajteda posle pobede koja je ostvarena zahvaljujući golova Markusa Rašforda.

- Verovali smo Rašfordu i on je opravdao naša očekivanja. Niste prisutni na treninzima i ne možete videti napredak u njegovoj igri i raspoloženju. Odličan rezultat, vrlo važna tri boda, a ne bih bio pošten kada bih rekao da je i igra bila odlična - sumirao je utiske Murinjo posle meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading