U HUMSKU STIGLA PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Saldanja se već u januaru seli u Francusku!

Autor:

Sport

18.11.2023

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac je najbolji strelac Superlige Srbije sa deset golova.

U HUMSKU STIGLA PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Saldanja se već u januaru seli u Francusku!

Foto: Starsport

Mateuš Saldanja, brazilski fudbaler koji je letos stigao u Partizan, izazvao je sumnjičave reakcije mnogih kada je stigao u Humsku kao zamena za Rikada Gomeša. Međutim, veoma brzo je uspeo da osvoji srca navijača i postane jedan od omiljenih prvotimaca. Njegove dobre igre i pre svega golovi su ubrzo dematovali skeptike, a o tome najbolje govori njegova statistika - deset postignutih golova i tri asistencije.

Interesantna je činjenica da se već u januaru može dogoditi da Saldanja napusti Beograd, i to zbog ponude koju je poslao francuski klub Tuluz. "Ponuda koja se ne odbija" - tako je opisana ponuda koju je Partizan dobio za usluge ovog napadača, a sve to samo mesec dana pre početka prelaznog roka, piše "Informer".

Pošto je do početka prelaznog roka ostalo još mesec i po dana, čelnici kluba iz Humske imaće dovoljno vremena da donesu pravu odluku. Ipak, neće biti lako odlučiti se na njegovu prodaju s obzirom na to da je Saldanja jedan od ključnih igrača tima, zajedno sa Bibrasom Nathom.

Saldanja je, osim toga, prvi strelac Superlige Srbije sa 10 postignutih golova, a daleko iza sebe barem zasad ostavlja prve pratioce - Borislava Burmaza (Vodžovac), Miloša Lukovića (IMT) i Žan Filipa Krasoa, koji su postigli po sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
BICE LOVA

18.11.2023 22:15

VAZURA I N.NEDIC TRLJAJU RUKE !