Previše je fin: Valverde ne otpisuje Real iz trke u Primeri!

Autor:

Sport

11.03.2018

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona je pobedom nad Malagom stekla 11 bodova prednosti uz meč više u odnosu na prvog pratioca Atletiko, a najveći rival Real zaostaje čak 15 koraka. I pored toga trener Katalonaca Ernesto Valverde ni ne pomišlja da je trka za titulu rešena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Valverde poštuje najveće rivale

Uprkos tome što je "kraljevskom klubu" ostalo svega osam utakmica da napravi čudo, Valverde odbija da otpiše ekipu Zinedina Zidana iz trke za titulu.

- Naravno da postoji trka. Dok ima i najmanjih matematičkih mogućnosti, ne smete da otpišete nikoga. Neću reću da Real Madrid ne može do titule. To sigurno ni oni ne bi rekli - istakao je Valverde.

Katalonski klub je poslednji meč odigrao bez Mesija, ali nije imao problema da savlada Malagu, koja je meč završila sa desetoricom na terenu.

- Rani gol je bio važan, a crveni karton nam je sve olakšao. Mislim da smo u drugom poluvremenu podsvesno počeli da razmišljamo i o utakmici Lige šampiona protiv Čelsija... Biće to težak meč.

Nije propustio priliku Valverde i da pohvali Dembelea, čija je prva sezona u Španiji bila 'opterećena' povredama.

- Dembele je igrač kome je potrebno vreme. Vrlo je mlad, a igra u Barseloni u kojoj su igrači pod velikim pritiskom. Napredovao je i pomaže nam, ali je dug put pred njim - zaključio je španski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading