KRSTAJIĆ SAOPŠTIO SPISAK!

Autor:

Sport

10.03.2018

12:18 >> 12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je danas spisak igrača za prijateljske utakmice protiv Maroka i Nigerije na kojem je debitant Vujadin Savić iz Crvene zvezde, kao i povratnik Dušan Basta iz Lacija.

RepublikaFoto: Starsport
Krstajić uvrstio Savića i Bastu za prijateljske mečeve

Srbija će 23. marta igrati protiv Maroka u Torinu, a 27. marta protiv Nigerije u Londonu.

Na spisku selektora Krstajića se nalaze 24 igrača:


Golmani: Vladimir Stojković (Partizan), Predrag Rajković (Makabi), Marko Dmitrović (Eibar);

Odbrana: Branislav Ivanović (Zenit), Antonio Rukavina (Viljareal), Dušan Basta (Lacio), Nikola Maksimović (Spartak Moskva), Vujadin Savić (Crvena zvezda), Matija Nastasić (Šalke), Duško Tošić (Bešiktaš), Miloš Veljković (Verder), Aleksandar Kolarov (Roma), Ivan Obradović (Anderleht);

Sredina terena: Nemanja Matić (Mančester Junajted), Luka Milivojević (Kristal Palas), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Adem Ljajić (Torino), Mijat Gaćinović (Ajntraht), Marko Grujić (Kardif), Dušan Tadić (Sautempton), Filip Kostić (Hamburg), Andrija Živković (Benfika);

Napad: Aleksandar Mitrović (Fulam), Aleksandar Prijović (PAOK)

Protiv Maroka će se igrati 23. marta na stadionu Torina, a početak meča zakazan je za 20 časova i 30 minuta. Ulaznice za ovu utakmicu su u prodaji, a sve informacije mogu se pronaći na ticketone.it i listicket.com.

Druga utakmica igra se četiri dana kasnije, 27. marta u Londonu. Rival našim ''Orlovima'' biće reprezentacija Nigerije, a mesto odigravanja je stadion engleskog četvrtoligaša Barneta.

Početak je zakazan za 20 časova po lokalnom vremenu, a o prodaji karata možete da se informišete na barnetfc.com/(odaberete kategoriju tickets and memberships).
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading