GRCI REŠILI "SLUČAJ KACURIS"! Uhapšen UBICA navijača AEK? Mihalisu život ODUZEO prijatelj!

Autor:

Sport

09.11.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji u zemlji Helena prenose da je jedan navijač atinskog kluba uhapšen, zbog sumnje da je zadao smrtonosni ubod nesrećnom Kacurisu.

GRCI REŠILI "SLUČAJ KACURIS"! Uhapšen UBICA navijača AEK? Mihalisu život ODUZEO prijatelj!

Foto: Tanjug/AP

OPAP arena u Atini

Šokantan obrt dogodio se u istrazi ubistva navijača atinskog AEK Mihalisa Kacurisa. Inače, ovaj nesrećni mladić je nastradao u prestonici Grčke, veče pre utakmica kvalifikacija za Ligu šampiona kluba za koji je navijao i zagrebačkog Dinama, u uličnoj tuči sa hrvatskim huliganima.

Bed blu Bojsi su početkom avgusta doputovali u grčku prestonicu, iako nisu imali pravo da prisustvuju ovom susretu, dok su u zasedi napravljenoj fanovima domaće ekipe, u blizini stadiona, Kacuris je zadobio smrtonosni ubod nožem posle kojeg je iskrvario na smrt.

Reakcija grčke policije bila je ekspresna. Čak 102 hrvatska huligana uhapšena su i do danas sede u pritvoru, gde čekaju kraj istrage, a ukoliko se saznanja grčkih medija ispostave kao tačna mogli bi uskoro da se nađu na slobodi!

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Kako prenose mediji u Grčkoj, od osobe koja se nalazi na visokoj poziciji u Ministarstvu javnog reda, uhapšen je jedan navijač AEK i trenutno se ispituje njegova umeštanost u Kacurisovo ubistvo.

Navodno, istražitelji su uspeli da identifikuju DNK vlasnika noža koji je pronađen na mestu ubistva, odnosno, da se radi o osobi koja je od ranije poznata policiji, s obzirom da je osuđen na 12 meseci zatvora zbog tuče u Volosu, u kojoj je 2017. godine povređeno 15 lica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading