Kapiten "roso-nera" preti praznom puškom: MOŽEMO DA SAVLADAMO ARSENAL U LONDONU!

Autor:

Sport

09.03.2018

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Milana Leonardo Bonući smatra da njegov tim može da eliminiše Arsenal u osmini finala Lige Evrope uprkos porazu u prvom susretu na domaćem terenu 0:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bonući (desno) misli da Milan ima šta da pokaže u Londonu

Tim Đenara Gatuza je tako prekinuo niz od 13 utakmica bez poraza, pošto su na svom terenu položili oružje pred Arsenalom. Tim iz Londonda je na "San Siru" slavio zahvaljujući golovima Mhtarijana i Remzija već u prvom poluvremenu.

- Nismo imali pravi mentalitet, loše smo ušli u meč. Bili smo pomalo uplašeni, mlada je ekipa. Nadam se da smo naučili lekciju. Arsenal ima veliki kvalitet, a mi smo pravili mnogo grešaka. Moramo da budemo pametniji i prihvatimo odgovornost - rekao je Bonući za Skaj Italija.

Bonući i pored svega misli da Milan može da nadoknadi i preokrene rezultat u svoju korist na gostujućem terenu.

- Biće baš teško, idemo da damo sve od sebe. Sve je moguće u fudbalu, moramo pozitivno da razmišljamo. Ukoliko odigramo u Londonu kao u drugom poluvremenu možemo da se izvučemo.

Bonućijev partner na poziciji štopera Alezio Romanjoli priznao je da Milan nije bio dovoljno konkurentan Arsenalu.

- Sitnice su prevagnule na njihovu stranu. Primili smo dva glupa gola i na kraju je to donelo loš rezultat. U revanšu nemamo šta da izgubimo, trudićemo se da unesemo neizvesnost - naveo je Romanjoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading