NA MARAKANI KAO U ARENI: Delije najavile podršku fudbalerima kao i košarkašima protiv Bajerna

Autor:

Sport

03.11.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na nama je da im damo najveću moguću podršku i da se oni konačno vrate na pravi put i zaigraju onako kako dolikuje, poručili su sa severa.

NA MARAKANI KAO U ARENI: Delije najavile podršku fudbalerima kao i košarkašima protiv Bajerna

Foto: Starsport

Marakana

Remi Crvene zvezde i TSC (1:1) u zaostalom meču osmog kola Superlige zapalio je Marakanu. Navijači crveno-belih izvređali su psovkama svoje ljubimce, izmarširali ih u tunel, a onda i postrojili u svlačionici i rekli im sve što im leži na srcu. Usledilo je smirivanje strasti uz konstataciju da su svi shvatili poruke i upozorenja, te da je igrači Baraka Bahara i izraelski trener dati sve od sebe da se vrate na pobednički kolosek i da osvoje sedmu titulu u nizu koja je prioritet.

Foto: star sport

Moraju mnogo bolje već protiv Radnika. Fudbaleri Zvezde

Zato su delije poručile da će u narednom periodu biti još jači vetar u leđa svojim fudbalerima, ali i kontrola da se ne ponove loši rezultati. Navile su najvatrenije pristalice masovan dolazak na stadion u narednim mečevima, počev od subotnjeg protiv Radnika u 14. kolu Superlige. Dan kasnije delije su izdale novo saopštenje koje prenosimo u celosti i spomenuli i košarkaški duel Crvene zvezde Meridianbet i Bajerna u Areni na kojem su se okupili u velikom broju:

- Juče smo videli dobru reakciju zvezdaša, pored serije poraza, Arena je bila puna. Pomogli smo ekipi da konačno pobedi u jednoj neizvesnoj završnici. Sada je na redu fudbal i Radnik. Igračima smo rekli šta imamo, rekli smo šta se od njih očekuje i traži. Sada je na nama da im damo najveću moguću podršku i da se oni konačno vrate na pravi put i zaigraju onako kako dolikuje - poručile su delije pa nastavile:

- U ovoj seriji titula imali smo samo jednu sezonu gde smo otišli na pauzu sa minus pet. Tu smo bili na visini zadatka i mi i ekipa i uspeli smo da preokrenemo situaciju i osvojimo titulu. Sve ostale sezone su bile laganije, ubedljivije i mnogi su kukali da nije zanimljivo gledati takvu dominaciju. Sada je na nama da budemo prvi, da se mi izdignemo i ponovo, još bolje, prepoznamo momenat da pružimo podršku ekipi i zajedno pokrenemo seriju dobrih rezultata. Svakako tu smo da podržimo dokle god ima smisla ali i da ne dozvolimo da stvari dalje idu nizbrdo. Nema izgovora za subotu! Cilj je da budemo tu kao podrška u velikom broju! Da se svi iskreno borimo za bolju igru i rezultate!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading