ŠEVČENKO: Volim da vidim Gatuza kao trenera, uvek je ljut

Autor:

Sport

08.03.2018

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ukrajinski i golgeter Milana Andrej Ševčenko je pohvalio bivšeg saigrača a novog trenera Milana Đenara Gatuza, rekavši da je napravio potpuno drugačiji tim.

RepublikaFoto: instagram.com/shevchenko_07
Andrej Ševčenko

Navijači Milana su bili ozbiljno zabrinuti sa početka sezone kada su svi očekivali da se ekspresno isplate sva velika ulaganja kineskog investitora. Sa Vinćencom Montelom to nije moglo, ali je promena trenera i dolazak Đenara Gatuza naglavačke okrenuo sezonu rosonera. 

- Gatuzo je stvarno promenio lice Milana. Kao da su u pitanju dva različita tima - smatra legenda milanskog tima Andrej Ševčenko dodavši da je prethodnom treneru Monteli bilo teško u periodu tranzicije u kom je u ekipu došlo 11 novih igrača.

- Kada je Rino došao, on je promenio mentalitet igrača i Milan izgleda kao nekad. Kompaktni su, agresivni su i gladni su pobeda - završava Ševčenko. 

- Mislim da on kao trener nije postao ništa blaži. Način na koji je igrao nekada, to je preneo na igrače. Dopada mi se, volim da ga vidim kao trenera. Uvek je ljut. Nekad morate da budete takvi kao trener jer se ljudima ne sviđa da ste uvek puni ljubavi. Milan nije tim nekih velikih zvezda, ali postaju jači kao tim - rekao je Ševčenko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading