POMOĆ PRIJATELJA: FSS uplatio Partizanu VIŠEMILIONSKU sumu!

Autor:

Sport

30.10.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Molba Miloša Vazure je uslišena.

POMOĆ PRIJATELJA: FSS uplatio Partizanu VIŠEMILIONSKU sumu!

Foto: Starsport

Fudbalski savez Srbije uplatio je dva miliona evra FK Partizan kao finansijsku pomoć, potvrdio je danas potpredsednik FSS Branislav Nedimović.

- Fudbalski savez Srbije uvek pomogne svakom klubu i svakoj instituciji kada to može,  pogotovo onima koji reprezentuju naš fudbal u inostranstvu - rekao je Nedimović u izjavi za "Mozzart Sport".

Ova značajna suma novca stigla je kao odgovor na molbu crno-belih, koji su tražili pomoć kako bi ispunili UEFA monitoring i dobili licencu za takmičenje u Evropi dogodine. Molbu je uputio generalni direktor crno-belih Miloš Vazura, a njegov zahtev je danas odobren.

Očekuje se da će ova finansijska injekcija biti od velike koristi za Partizan, omogućavajući klubu da se stabilizuje i nastavi sa takmičenjem na najvišem nivou.

Crno-beli su, inače, poslednjih godina slabije poslovali na transfer-pijaci, pa otuda i manjak novca u kasi. Poslednji izlazni transferi bili su mladih Terzića i Popovića na kojima se zbirno nije zaradio ni milion evra, dok su igrači većinom dovođeni bez obeštećenja.

Bez obzira na to, fudbaleri kluba iz Humske igraju odličnu sezonu do Superligi Srbije, pošto su nakon 12 odigranih mečeva na prvom mestu sa 34 boda, sedam više od Crvene zvezde koja ima utakmicu manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading