JOKANOV BISER iz Fulama izabrao GDE ĆE NASTAVITI KARIJERU!

Autor:

Sport

07.03.2018

15:39 >> 15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler Fulama Rajan Sesenjon ime je koje se nalazi na listi želja svih najvećih klubova u Engleskoj. Iako ima tek 18 godina, svojim igrama i nastupima za Fulam i mladu reprezentaciju Engleske skrenuo je pažnju čitavog ostrva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sesenjon je već prerastao Čempionšip

Sesenjon igra u perfektnoj formi od Nove godine, pošto je u prva dva meseca tresao mreže čak 9 puta, što je učinak koji je istovetan onom Serhija Aguera za Mančester siti. Mnogi ga upoređuju sa zvezdom madridskog Reala Geretom Bejlom, a predviđaju mu podjednako uspešnu, ako ne i bolju karijeru.

Ipak, Sesenjon je otvoreno izjavio koji klub voli još od malih nogu i na osnovu toga možemo da zaključimo gde bi mogao da ode posle Fulama.

Naime, on bi karijeru najradije nastavio u redovima Liverpula, a čini se da je "Redsima" upravo na mestu levog beka potrebno pojačanje.

On je primarno levi bek, ali može da igra i na svim pozicijama uz levu aut liniju, pa je tako u postavi Slaviše Jokanovića najčešće na levom krilu, pa otuda i devet postignutih golova u Čempionšipu u 2018. godini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading