BORJANOVA ENERGIJA UZ CRVENU ZVEZDU U LAJPCIGU: Crveno-beli dobili neočekivanu podršku

Autor:

Sport

25.10.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan navijač na nesvakidašnji način bodrio svoj voljeni tim.

BORJANOVA ENERGIJA UZ CRVENU ZVEZDU U LAJPCIGU: Crveno-beli dobili neočekivanu podršku

Foto: Republika

Milan Borjan od letos nije fudbaler Crvene zvezde, tačnije na pozajmici je u Slovanu iz Bratislave, ali navijači crveno-belih nisu zaboravili šta je kapiten činio za njih na golu. O tome najbolje svedoče prodavani dresovi golmana srpskog šampiona jer se veliki broj ljudi odlučio da u privatnoj kolekciji ima njegov dres sa brojem 82 na leđima nego nekog fudbalera u polju.

Foto: ST/REPUBLIKA

 

Upravo jedan od takvih navijača bodriće izabranike Baraka Bahara u Lajpcigu protiv istoimenog kluba u trećem kolu Lige šampiona. Momka sa Borjanovim dresom republika je videla u centru Lajpciga, odakle je sa ostalim navijačima krenuo ka stadionu na meč koji počinje od 21 čas.

Zato se može reći da će Borjan, ili bar ona motivacija koju je on davao saigračima, preko ovog navijača biti sa Zvezdom na utakmici. Nema sumnje da će taj verni navijač dati sve od sebe, a ako daju i ostali zvezdaši, nema sumnje da će i momci na terenu "izginuti" za dres. Pa ko zna, možda njihovih dresova u budućnosti bude više jer će to značiti da su zaslužili čast kakvu je imao i dalje ima Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
istina

25.10.2023 18:52

BEZ BORJANICE NEMA POMOCI