MINIMALAC U RAŠKOJ OBLASTI: Novi Pazar u finišu srušio Čukarički!

Autor:

Sport

20.10.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedini gol na meču delo je Obradovića, nakon prodora Sume u 81. minutu.

MINIMALAC U RAŠKOJ OBLASTI: Novi Pazar u finišu srušio Čukarički!

Foto: Starsport

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su Čukarički rezultatom 1:0 (0:0) u prvom meču 12. kola Superlige Srbije.

Meč je odigran bez prisustva publike na Gradskom stadionu u Novom Pazaru, pošto je klubu izrečena kazna za navijačke incidente na meču protiv Vojvodine.

Jedini gol na meču postignut u 81. minutu, a delo je rezervista domaće ekipe. Nemanja Milojević osvojio je loptu na nekih 40 metara od gola rivala, potom je proigrao Sejdubu Sumu koji je predriblao nekoliko igrača i golmana Čukaričkog i pogodio stativu, a lopta se odbila i kretala se po gol liniji dok na nju nije natrčao Marko Obradović i sproveo je u gol.

Novi Pazar se novim trijumfom izjednačio sa Čukaričkim na tabeli domaćeg šampiona pošto obe ekipe sada imaju po 16 bodova, ali je klub sa Banovog Brda bolje rangiran zbog gol razlike. Naime, "brđani" su četvrti, dok su plavo-beli šesti na tabeli. U narednoj rundi Novi Pazar će na gostovanje TSC u Bačkoj Topoli, dok će Čukarički posle gostovanja u Firenci u Ligi konferencija dočekati Vojvodinu.

Pazarcima je to bio peti trijumf ove sezone, a takođe peti na svom terenu. Čuka ima učinak od četiri trijumfa i remija, odnosno dva poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading