Dmitrović: Pobedu protiv Partizana da overimo u Ivanjici

Autor:

Sport

06.03.2018

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Boban Dmitrović izjavio je da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Javora u Superligi Srbije mora da materijalizuje pobedu nad Partizanom iz prethodnog kola.

RepublikaFoto: Miroslav Todorović
Đukić i Dmitrović uoči meča Radnički - Partizan

- Verujte mi da sam posle utakmice s Partizanom porazgovarao pola sata s gospodinom Ivicom Tončevom i otišao kući da razmišljam o Javoru. Treba li da podsećam šta nam se dogodilo pre samo nedelju dana u Čačku? Tri boda su samo tri boda, a dva od ova tri osvojena protiv Partizana mi smo računali da ćemo imati na svom kontu još nakon meča sa Borcem. Ekipa sada treba da pokaže karakter, da materijalizuje ovo u Ivanjici, a onda i protiv Spartaka u nedelju. To su nam sve ključne utakmice ove sezone - istakao je trener Radničkog.

Radnički je treći na tabeli sa 46 bodova, dok je Javor na 14. mestu sa 21.

- Javor je ekipa koja se nalazi u usponu forme. Nekoliko puta sam gledao njihove mečeve iz prolećnog dela sezone. Javor godinama ne menja fizionomiju ekipe. Stamena ekipa, dobro organizovana, trener je poznat po tim karakteristikama, bira takve igrače. Njihova utakmica koja mi je ostala u očima je ona protiv Mladosti, gde su od 15. minuta imali igrača manje i pobedili sa 3:0 - rekao je Dmitrović i dodao:

- Naš cilj je pobeda i daćemo sve od sebe da do nje i dođemo.

Utakmica između Javora i Radničkog biće odigrana u sredu od 15 sati u Ivanjici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading