ĐUKIĆ OSTAJE TRENER!

Autor:

Sport

06.03.2018

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Partizan oglasio se zvaničnim saopštenjem u kom se navodi da uprava ima poverenje u aktuelnog trenera Miroslava Đukića i da želi da sa njim na čelu gradi tim koji će biti konkurentan u evropskim okvirima svake sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Đukiću posao (za sada) siguran

Prethodnih dana mediji su gotovo već "ražalovali" Miroslava Đukića, brojna imena su se vrtela kao njegovi kandidati, ali se čini da niko nije raspoložen da u ovako delikatnom trenutku sedne na užarenu klupu crno-belih.

Aleksandar Stanojević, Vladimir Ivić, Ilija Stolica, Zoran Mirković, samo su neka od najčešće pominjanih imena u medijima, ali u ovom momentu niko od njih ne želi da se lati izuzetno teškog posla.

Tim povodom se oglasio i klub zvaničnim saopštenjem u kom se navodi da smena Miroslava Đukića navodno nije ni razmatrana.

Saopštenje kluba iz Humske vam prenosimo u celosti:

"FK Partizan želi da se obrati javnosti u vezi sa brojnim medijskim natpisima  u vezi sa statusom šefa stručnog štaba Partizana, Miroslava Đukića.

Trenutna rezultatska kriza nije i ne može predstavljati snažniji utisak od činjenice da Uprava kluba ima poverenje u sadašnjeg trenera i igrače prvog tima.

To je isti onaj trener koji je sa Partizanom uspeo da izbori prvi plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope posle 12 godina, to su većinom isti ti igrači koji su nosioci duple krune i aktuelni šampioni države.

Različiti medijski pokušaji kratkonaslovnih nosilaca provereno neistinih vesti, licemerna vajkanja kvazikandidata za mesto trenera Partizana, pravno neuka tumačenja odredbi zakonskih i statutarnih propisa, a sve u cilju da se FK Partizan degradira, posmatramo samo kao izraz nemoći, jer, kako to Svift reče, zavist i kritika su porez koji uspešan čovek plaća javnosti.

FK Partizan drži da je mudrost posmatrati širu sliku, planirati nekoliko koraka unapred i biti odvažan da se i pod pritiscima zadrži poverenje i jedinstvo.

Verujemo da ćemo u narednom periodu moći, umesto da oduzimamo, samo da sabiramo – i dostojne ljude i važne bodove.

U tom nastojanju, želimo da, poklonivši veru ovom treneru i ovom timu, budemo u potpunosti konkurentni u svim takmičenjima u kojima Partizan nastupa, nastavimo da stvaramo evropski jak klub kojem će uspesi na domaćoj i evropskoj sceni uvek biti svakodnevica."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading