SVE SPREMNO ZA DOLAZAK ARGENTINCA! Mesija u Kini dočekuje između 50.000 i 60.000 gledalaca

Autor:

Sport

15.10.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inter iz Majamija planira turneju po Kini

SVE SPREMNO ZA DOLAZAK ARGENTINCA! Mesija u Kini dočekuje između 50.000 i 60.000 gledalaca

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi slavi sa saigračima

Fudbalski klub Inter iz Majamija odigraće dve utakmice u Kini u novembru. Ovo će biti više prijatelsjki mečevi. Pošto se Inter nije plasirao u ple-of fudbalske lige MLS i na ovaj način žele da ostanu u formi, koja im je potrebna. Sve utakmice na turneji po Kini biće odigrane u periodu kada se u Americi igraju mečevi plej-ofa. 

Prvi duel tim iz majamija igraće u Ćingdau 5. novembra protiv ekipe Ćingdao Hajniju, a tri dana kasnije u Čengduu protiv ekipe Čengdu Rongčeng.

Očekuje se da stadionu budu puni, posebno ako bude dolazila zvezda tima Lionel Mesi. Međutim, još uve nije poznato da li će on nastupiti na ovoj egzibiciji, ali ako bude, na mečevima će biti  između 50.000 i 60.000 gledalaca, koliko primaju stadioni. 

Ukoliko Mesi bude igrao, to će biti najmanje osmi put da je putovao u Kinu na egzibicione utakmice kluba ili reprezentacije. Ulaznice za te duele su se po velikim cenama prodavale u Kini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading