Srbin na ceni: Posle Arsenala još jedan engleski velikan želi Živkovića!

Sport

05.03.2018

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobre partije Andrije Živkovića u dresu Benfike u poslednje vreme nisu ostavile ravnodušnim ni predstavnike engleskih velikana Arsenala i Mančester sitija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Popularni Žile postao je redovan član startne postave Benfike

Bivši igrač Partizana bio je strelac i asistent u pobedi Maritima u poslednjem prvenstvenom meču, a na tom susretu su skauti engleskih klubova sigurno imali šta da vide.

Portugalska "A Bola" prenela je da su ljudi iz Arsenala i Sitija vrlo ozbiljni u nameri da aktuelnom portugalskom šampionu dostave ponudu na leto koja će zadovoljiti sve strane.

Pominjalo se još zimus da Arsenal prati igre našeg mladog ofanzivnog veziste, a sada su dobili konkurenciju u "Crvenim đavolima".

Portugalski mediji navode da su na "La Lušu" bili u loži i predstavnici Monaka , Ajaksa i Lestera.

Sigurno je i da naš selektor Mladen Krstajić ima mnoštvo razloga za zadovoljstvo zbog dobrih partija Andrije Živkovića, koji bi mogao da bude na spisku reprezentativaca za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading