Italija u šoku: Astori ubijen?

Autor:

Sport

05.03.2018

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javni tužilac u Udinama Antonio de Nikolo potvrdio je za italijanske medije da je istraga o smrti igrača Fiorentine Davidea Astorija otvorena pod pretpostavkom da je on ubijen!

RepublikaFoto: instagram.com/astori5
Otvorena istraga u vezi sa smrću Astorija

On je taj potez nazvao obaveznom reakcijom nadležnih organa i potvrdio u izjavi za Radio Rai da policija radi na rasvetljavanju smrti reprezentativca Italije.

- Otvorili smo istragu pod pretpostavkom da se radi o ubistvu. Za sada, prijava je podneta protiv nepoznatih lica, ali čekamo rezultate autopsije koja je u toku i koja će nam, nadamo se, dati odgovore - potvrdio je De Nikolo.

Kapiten Fiorentine je pronađen mrtav u nedelju ujutru u hotelskoj sobi u Udinama, gde je njegov tim trebalo da igra protiv domaćeg Udinezea. Momentalno je konstatovana smrt i sve utakmice ovog kola Serije A koje su trebale da budu odigrane u nedelju su odložene. Prerani odlazak kapitena kluba sa "Artemio Frankija" izazvao je šok i bol ne samo u Italiji, već među čitavom fudbalskom Evropom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading