Ovo bi zatreslo Englesku: Venger ide iz Arsenala, ali ne i iz Premijer lige!

Autor:

Sport

05.03.2018

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proveo je Arsen Venger na klupi Arsenala više od 20 godina, najdugovečniji je menadžer u istoriji Premijer lige ispred legendarnog ser Aleksa Fergusona, ali i njegovom mandatu na klupi "tobdžija" polako se približava kraj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vengerovi dani u Arsenalu se polako odbrojavaju

Nakon poslednjeg poraza od Brajtona u prvenstvu, navijači kipte od besa, već dugo se nadaju odlasku čuvenog Francuza i čini se da će mu vrlo brzo videti leđa.

Protiv Milana u LE igra za opstanak nade, ako se tako može reći, to takmičenje je jedina šansa da spase posao i vrati "Gunere" u Ligu šampiona.

No, ono što se zna i što je potvrdio, neće prekinuti sa trenerskim poslom, odnosno otići u penziju nakon odlaska iz Arsenala.

Francuska reprezentacija bi mogla da bude rešenje i da Venger preuzme uzde "trikolora", ali se u tamošnjem savezu ipak pre okreću Zinedinu Zidanu, pa onda svima ostalima.

Međutim, vest sa ostrva glasi da se jedan premijerligaš uključio u trku za potpis Vengera na kraju sezone. Koliko je ova vest tačna ne može da se tvrdi, ali Everton ozbiljno razmatra da ponudi francuskom menadžeru uslove kakve poželi, pošto je Sem Olerdajs najavio odlazak na kraju sezone sa "Gudison parka".

Pitanje je da li bi vlasnik Evertona Farad Moširi zaista bio spreman da tresne veliki novac na sto za Vengera, ali je jasno da ni iskusni trener ne bi imao ništa protiv da ostane u Premijer ligi na velikoj sceni, jer je i sam nedavno pominjao da još ne razmišlja o penziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading