BARAK BAHAR PRED JANG BOJS: Bićemo ofanzivni, ova utakmica može da bude PREKRETNICA SEZONE!

Autor:

Sport

03.10.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener i prvotimac Zvezde pred spektal na Marakani u drugom kolu Lige šampiona.

BARAK BAHAR PRED JANG BOJS: Bićemo ofanzivni, ova utakmica može da bude PREKRETNICA SEZONE!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21.00 na Marakani dočekuju Jang Bojs u drugom kolu G grupe Lige šampiona, a tim povodom govorio je šef struke crveno-belih Barak Bahar.

Izraelski stručnjak svestan je važnoti meča sa Švajcarcima, koji su ujedno i najveći takmac crveno-belima u borbi za evropsko proleće, pa je na pitanje novinara da li smatra da je sutrašnja utakmica možda i najvažnija, odgovorio na sledeći način:

- Bićemo i te kako ofanzivni, ova utakmica može da nam bude prekretnica u sezoni. Ona može da promeni celi tok sezone. Ali, nećemo imati pritisak. Igraćemo onako kako umemo, trudićemo se da iskoristimo pritisak na najbolji način. Mislim da imamo dovoljno iskustva, kao i mlade igrače koji treba da se dokažu - rekao je Bahar i dodao:

Jako mi je drago što počinjemo ovo takmičenje kod kuće, na našem stadionu, sa našim navijačima, radujemo se tome, imaćemo ogromnu podršku i siguran sam da svi jedva čekaju utakmicu i da obradujemo naše navijače.

Bahar zna kako je igrati na krcatoj Marakani pred 50.000 navijača

- Drugačije je kada igrate uz podršku tih ljudi. Želimo da iskoristimo to, igraćemo zajedno sa njima, bićemo jaki, snažni, uveren sam da ćemo ako dobro započnemo utakmicu na kraju i pobediti - istakao je Bahar.

Crvena zvezda je u prošlom kolu izgubila od Mančester sitija - 3:1.

- Iako se trudimo da napadamo, nekada je teško protiv jakog tima. Sada će biti potpuno drugačija igra. Jang Bojs je na našem nivou, a mi imamo podršku domaćeg terena, tako da ćemo imati prednost u tom smislu. Spremni smo, imamo još jedan trening, ali upoznali smo Jang Bojs, igrali su protiv mog bivšeg tima, dobro rade, taktički su spremni. Verujemo u sebe, znamo šta treba da radimo u ofanzivnom i defanzivnom delu - rekao je Bahar i osvrnuo se na podršku navijača:

- Najpre počinjemo sa navijačima. Zaista je važno da dođu i da budu aktivni, biće pun stadion i to nam je jako važno. Pre početka utakmice nema favorita. Oba tima su ravnopravna i jednaka, ali biće značajni sitni detalji, posvećenost, plan koji imamo. Verujem da će to biti odlučujuće i da ćemo pobediti - zaključio je Bahar.

Na konferenciji za medije na Marakani govorio je i Mirko Ivanić. Miljenik "delija" bio je akter i meča 2019. godine kada je Zvezda eliminisala "mlade momke".

Foto: FK Crvena zvezda

Mirko Ivanić

To je bila jedna od stresnijih, krenuo sam je sa klupe. Osetio sam pritisak od navijača i naboj rezultata. Sutra ćemo biti deo spektakla koji će priuštiti naši navijači, mi tu podršku osećamo i sada. Cela ekipa jedva čeka da krene utakmica i da pokažemo zbog čega smo u Ligi šampiona. Ne bih upoređivao taj tim iz 2019. godine i ovaj sada. Ovo će biti potpuno drugačija utakmica. Nikada ne znaš kako će da se odvija utakmica. Mi smo spremni za ono što nas sutra očekuje i nadam se da ćemo uz podršku navijača doći do pobede koja će okrenuti sezonu, da nam donese krila pred nastavak Superlige i Lige šampiona - poručio je Ivanić.

Heroj trijumfa pre četiri godine, Aleksa Vukanović, označio je upravo Ivanića kao potencijalnog junaka meča.

- Opasniji sam sada nego 2019, ja se nadam da jesam. Aleksa je moj veliki prijatelj i drago mi je što je on dao gol za grupnu fazu. Nadam se da će njegove reči pomoći da sutra rešimo utakmicu. Najvažnije je da tim bude na nivou, a tim uvek izbaci pojedinca ko reši meč. Pre četiri godina je to bio Aleksa, neka sutra bude neko drugi - poruka je Ivanića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading