DIVNE VESTI: Džonatan Bolingi IZAŠAO IZ veštačke KOME!

Autor:

Sport

29.09.2023

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oporavak teče dobro..

DIVNE VESTI: Džonatan Bolingi IZAŠAO IZ veštačke KOME!

Foto: Printscreen/FK Vojvodina

Džonatan Bolingi

Javnost u Srbiji ostala je u šoku nakon stravične vesti da je Džonatan Bolingi (29), napadač novosadske Vojvodine, zbog narušenog zdravstvenog stanja hitno primljen u Klinički centar Vojvodine, odakle je potom prebačen u Sremsku Kamenicu na Institut za plućne bolesti. Samo dve nedelje nakon što je potpisao ugovor sa crveno-belima, Bolingi je otputovao u otadžbinu - DR Kongo, kako bi se stavio na raspolaganje selektoru reprezentacije.

Međutim, po dolasku u Srbiju 14. septembra počela je njegova dramatična borba za život. Srećom, odnosno znanjem i upornošću srpskih lekara, Bolingijevo zdravstveno stanje se drastično popravilo.

Trener Vojvodine Ranko Popović otkrio je u razgovoru sa novinarima da stvari idu u pravom smeru.

Republika

Foto: FK Vojvodina

Ranko Popović

 

- Hvala Bogu i hvala divnim ljudima u čijim je rukama bio, što su učinili sve da njegovo stanje ide ka boljem. Probuđen je iz veštačke kome, još uvek se polako budi i nije potpuno svestan, ali je skinut sa aparata i počeo je samostalno da diše. Teško stanje je krenulo na bolje a sa stručne strane kompletnu informaciju daće lekari - rekao je Ranko Popović.

Ovim je potvrdio nedavna saznanja našeg portala, a zatim se osvrnuo na predstojeći meč protiv IMT.

- Što se tiče utakmice sa IMT-om, i ovaj put hoću da se manje bavimo protivnikom i da se mi pitamo. Naravno, treba da posvetimo pažnju i da pružimo poštovanje našem rivalu, jer su izuzetno mlada i poletna ekipa i nezgodna ukoliko im se dozvoli da imaju reč na terenu. Ako mi budemo na našem nivou, u šta verujemo po svemu onome što radimo poslednjih nedelja, onda sam siguran da će oni imati problema sa nama. Takođe, moram da istaknem da smo se mi na drugačiji način pripremali ove nedelje, jer nismo znali kada i gde ćemo igrati. Trebalo je danas da igramo protiv Voždovca, na kraju kao što se zna došlo je do pomeranja, ali to neće biti alibi, već jednostavno nismo stigli da radimo stvari koje smo hteli. Od utakmice očekujem kao i od svake da izađemo na teren i pokažemo da smo igrači Vojvodine, odnosom prema dresu i igrama na terenu -zaključio je Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading