Milojević kombinuje tim za Voždovac, Hajdin konačno na terenu

Autor:

Sport

02.03.2018

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli imaju komotnih 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan u Super ligi, a naredni protivnik biće im Voždovac, nakon čega sledi i gostovanje Vojvodini u Novom Sadu. Mečevi koji bi mogli da definitivno približe Crvenu zvezdu tituli.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Hajdin konačno debituje na zvaničnom susretu za Zvezdu

Za meč protiv "Zmajeva" trener Vladan Milojević ima manjih kadrovskih problema, koji će biti rešeni određenim rokada i pomeranjima u timu.

Utakmica sa Voždvovcem biće idealna prilika da u postavu vrati Filipa Stojkovića i Damijana Le Taleka koji su odmarali u Subotici. Poštedu bi mogao da dobije levi bek Milan Rodić kojeg bi premijerno trebalo da odglumi Stefan Hajdin. On je bio solidan na pripremama u Antaliji, ali još uvek nije odigrao zvaničan meč u Zvezdinom dresu.

Na sredini se očekuje Nenad Milijaš od prvog minuta, a u postavu se vraćaju Uroš Račić, Nemanja Radonjić, a možda bi priliku mogao čak da dobije mladi Luka Ilić.

Napad će predvoditi najbolji strelac lige Pešić, a šansu sa klupe će čekati El Fardu Ben.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading