ODLAZAK: Boaći na rastanku poslao poruku važnu za svakog fudbalera na svetu

Autor:

Sport

02.03.2018

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ričmond Boaći je novi fudbaler Đangsua... Napadač iz Gane oprostio se od Crvene zvezde, a tom prilikom poslao je i snažnu poruku koje može da bude važna za svakog igrača na svetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

-  Poruka za igrače, i dalje su moji iako nisam ovde više. Daću im samo jedan savet. Kada sm došao ovde, došao sam sa razlogom. Nisam samo jer sam hteo da igram. Imao sam talenat, ali, kako ću ga razviti dalje? Shvatio sam, sa poštovanjem, odlučnošću i skromnošću. To mi je omogućilo da treniram dobro. Zato sam to  rekao svima. Kada poštujete, kad ste skromni, odlučni i disciplinovani, to čini igrača kompletnim. Nije sve u talentu, ako nemate ove tri stvari, ne možete napredovati kao igrač. Ja u to verujem. To mi je pomoglo kroz karijeru i to savetujem - rekao je Boaći.

On se zahvalio svima u Zvezdi.

- Mogu da kažem da je ovo najbolja sezona u karijeri, igrao sam za Juve i Sasuolo, ali nikada nisam postigao golova kao u Crvenoj zvezdi. Zato je ovo sezona karijere.

Boaći je pričao i o navijačima crveno-belih.

-  Navijači Zvezde su jedni od najboljih. Igrati pred njima u Evropi... Pogledaš i kažeš vau, imaju puno ljubavi za mene, nema reči kojima mogu da se zahvalim svima. Nikad vas neću zaboraviti - poručio je Boaći.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading