PROCUREO SASTAV: Gvardiola sa ovih 11 napada Zvezdu, Španac povukao RADIKALAN POTEZ

Autor:

Sport

18.09.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester siti kombinuje sastav za početak odbrane titule u Ligi šampiona.

PROCUREO SASTAV: Gvardiola sa ovih 11 napada Zvezdu, Španac povukao RADIKALAN POTEZ

Foto: Tanjug/AP

Pep Gvardiola prvo je potcenio Crvenu zvezdu pred prvi meč u novoj sezoni Lige šampiona u kojem će sutra dočekati srpskog prvaka, a onda se i poklonio crveno-belima i Srbima generalno. Španski stručnjak je najavio da će protiv Zvezde poslati na teren drugi tim Mančester sitija kako bi odmorio svoje glavne adute za važnije susrete, a ako je suditi na osnovu sastava koji je navodno procureo u engleske medije, to će se i desiti.

Foto: Tanjug/AP

Ne igraju svi: Fudbaleri Mančester sitija

 

Naime, Gvardiola planira da na megdan četi Baraka Bahara pošalje kombinovan sastav u kojem neće biti najveće zvezde "građana" Erlinga Halanda. Tako će se u timu naći Ederson - Luis, Akandži, Ake, Gomes - Rodri, Nunješ, Bernardo, Doku, Foden - Alvarez. Kako otkriva portal 90min, Norvežanin će meč početi na klupi, a priliku će dobiti umesto Hulijana Alvareza tek ako za tim bude bilo potrebe.

Promena će biti i na sredini terena gde bi mogao da debituje Mateus Nunješ, jer je Mateo Kovačić povređen, a kako Pep ne može da računa ni na povređenog Džeka Griliša, protiv Zvezde bi trebalo da počne Žeremi Doku. Takođe, u odbrani bi šansu mogao da dobije Riko Luis umesto Kajla Vokera, dok bi odmoren mogao da bude Ruben Dijas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading