NIJE IGRAO FUDBAL ČETIRI MESECA, PA PRESUDIO ZVEZDI: Evo ŠTA kaže JUNAK Čukaričkog!

Autor:

Sport

18.09.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije krio zadovoljstvo.

NIJE IGRAO FUDBAL ČETIRI MESECA, PA PRESUDIO ZVEZDI: Evo ŠTA kaže JUNAK Čukaričkog!

Foto: Starsport

Sandej Adetunđi

Fudbaler Čukaričkog Sandej Adetunđi rekao je da je njegova ekipa dala poslednji atom snage kako bi pobedila Crvenu zvezdu.

- Osećam se zaista dobro posle velike pobede. Bila je ovo izuzetno bitna utakmica za Čukarički, mnogo nam znače tri boda i uopšte način na koji smo stigli do trijumfa - rekao je sjajni napadač za klupski sajt "brđana", a imao je šta da kaže i o navijačima.

- Igrali smo u sjajnoj atmosferi, pred navijačima koji su uglavnom bili naklonjeni protivničkom klubu, ali je takav ambijent i za sve nas bio velika inspiracija. Imao je i Čukarički podršku, mogli ste to da vidite kod naših golova - kaže Sandej, a onda se osvrnuo i na svoju formu.

Republika

Foto: Starsport

Sandej Adetunđi

 

 

- Nisam igrao gotovo četiri meseca. Ali, učinili smo sve za pobedu, dali smo poslednji atom snage. Niko nije ni očekivao laku utakmicu protiv ekipe kao što je Crvena zvezda. Zaista su kvalitetni, sa velikim izborom igrača, mnoštvom stranaca, dobrih domaćih prvotimaca. Ali, imamo i mi dobar tim, svako od momaka je dao najbolje u ovom trenutku. Čim sam dobio loptu, imao sam u glavi da želim da šutiram. Čekao sam najpovoljniji momenat, uspeo da izgradim poziciju i šutirao, ispalo je najbolje moguće. Nije ti ništa specijalno, moj posao je da dajem golove i da pomognem ekipi - rekao je Adetunđi.

Sledeći meč će za Čukarički biti istorijski, prvi u grupnoj fazi Lige konferencije, u četvrtak od 18.45 u Budimpešti rival će biti mađarski Ferencvaroš.

Svaka utakmica za nas mora da bude jednako važna, bez obzira protiv kog rivala igramo. Znamo da će protiv Ferencvaroša biti izuzetno teško, verovatno kao i protiv Crvene zvezde.Ne idemo na žurku, već idemo u Budimpeštu da pokažemo ono najbolje što Čukarički može - zaključio je Sandej Adetunđi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading