Defanzivac Milana razbio tabu: IGRAM ZA "ROSO-NERE", ALI I DALJE VOLIM LACIO!

Autor:

Sport

28.02.2018

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Milana Alesio Romanjoli igra u vrlo dobroj formi ove sezone, a od dolaska na "San Siro" iz Rome 2015. godine standardan je u prvoj postavi "roso-nera".

RepublikaFoto: twitter.com/footballitalia
Romanjoli ne skriva navijačku pripadnost rivalskom klubu

Na poslednjoj konferenciji za štampu pred duel sa Lacijom, Romanjoli je bez dlake na jeziku priznao da je navijač ovog kluba od malih nogu. Priznanje je još šokantnije imajući u vidu da je ovaj defanzivac nosio i dres gradskog rivala Rome, pre dolaska u Milan.

- Uvek mi je jako teško igrati protiv Lacija. Kad sam bio klinac, navijao sam za ovaj klub.I sada kada više nisam dete, navijam za Lacio. Moramo pobediti u svakom slučaju. Trofej Kupa Italije je bio naš cilj od početka sezone - šokirao je italijansku javnost Romanjoli.

Štoper Milana je objasnio gde leži razlika između Đenara Gatuza i bivšeg trenera Vinćenca Montele.

- Imaju dve različite verzije treninga. Kod Montele smo se više koncentrisali na to držimo loptu u svom posedu, a manje da razmišljamo o odbrani. Sada smo se totalno resetovali. Fizički smo mnogo jači. Gatuzo je osvojio sve. On zna šta znači biti deo ovog kluba - objasnio je italijanski reprezentativac.

On je izrazio nadu da će i dalje biti redovan član italijanske reprezentacije.

- Reprezentacija Italije? Nadam se da ću igrati za svoju državu zajedno sa Donarumom, Kalabrijom, Kontijem i Bonućijem - zaključio je Romanjoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading