DOBRA I LOŠA VEST ZA NAVIJAČE ARSENALA! Arteta jednog TERA iz kluba, drugi je izabran za NAJBOLJEG!

Autor:

Sport

06.09.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Nikolasa Pepea nema više mesta na Emirejtsu.

DOBRA I LOŠA VEST ZA NAVIJAČE ARSENALA! Arteta jednog TERA iz kluba, drugi je izabran za NAJBOLJEG!

Foto: Tanjug/AP

Čelnici Arsenala saopštili su fudbalskom reprezentativcu Obale Slonovače Nikolasu Pepeu da na njega ne računaju u ovoj sezoni, prenose britanski mediji.

Pepe (28) ima ugovor sa Arsenalom do juna naredne godine. On je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Nici. On je nedavno imao odličnu ponudu od jednog kluba iz Saudijske Arabije, ali je odlučio da nastavi karijeru u Londonu.

Britanski mediji navode da je rukovodstvo vicešampiona Premijer lige ljuto na reprezentativca Obale Slonovače, a Pepeu je rečeno da je bolje za njega da pređe u neki klub iz Saudijske Arabije, nego da cele sezone sedi na klupi za rezervne igrače, pošto ima nedeljnu platu od 170.000 evra.

Krilni fudbaler je član Arsenala od 2019. godine, a pre toga je igrao za Lil, Orlean, Anžer i Poitije.

Lepa vest za navijače "tobdžija" glasi da je Bukajo Saka proglašen za najboljeg engleskog igrača u prošloj sezoni, objavila je Fudbalska asocijacija Engleske (FA), prenosi Bi-Bi-Si.

 

 

Vezista je juče proslavio 22. rođendan, a nagradu mu je na treningu reprezentacije Engleske uručio fudbaler Totenhema Džejms Medison.

U saopštenju FA se navodi da je Saka dobio najviše glasova ispred Džuda Belingema i Harija Kejna. Saka je prošle sezone odigrao 48 utakmica za Arsenal u svim takmičenjima i postigao je 15 golova uz 11 asistencija.

On je po drugi put u karijeri dobio ovo priznanje, pošto je bio proglašen za igrača sezone 2021/2022. Udruženje profesionalnih fudbalera (PFA) proglasilo je nedavno Saku za najboljeg mladog igrača u Engleskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading