Iliev otkrio šta će biti s Đukićem!

Autor:

Sport

27.02.2018

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos lošim rezultatima i igrama Partizana u poslednje vreme, sportski direktor crno-belih Ivica Iliev veruje da "parni valjak" može da se vrati u borbu za titulu.

RepublikaFoto: Starsport
Iliev stao u Đukićevu odbranu

Partizan je nakon novog kiksa protiv Zemuna u prvenstvu (1:1) gotovo izgubio trku za titulu sa Crvenom zvezdom, ali ni minus od 11 bodova nije obeshrabrio direktora Ivicu Ilieva.

– Moramo što pre da nađemo način da lakše dolazimo do golova i pobeda. Naravno da još ništa nije gotovo što se tiče borbe za titulu. Pogubno bi bilo tako nešto pomisliti, a kamoli izgovoriti. Mi se borimo, imamo šest utakmica do plej-ofa, kad će bodovi biti prepolovljeni, i sve ćemo učiniti da smanjimo zaostatak. Poenta svega je da prvo moramo da vratimo igru iz velikog broja evropskih mečeva. Da Partizan u domaćim okvirima bude kao, recimo, protiv Jang bojsa. Kao bivši fudbaler donekle mogu da razumem sve ovo, ali došli smo u situaciju kad više ne smemo da imamo nikakav alibi. A nemamo više pravo na grešku. Dakle, svaki naredni meč za nas će biti finale - rekao je Iliev, a preneo "Informer".

Ono što navijače najviše zanima u ovom trenutku jeste da li će saradnja sa trenerom Miroslavom Đukićem biti nastavljena. Iliev kaže da to uopšte nije pod znakom pitanja, pošto je pod Đukićem konačno ostvaren iskorak u Evropi ove sezone.

– Svi me pitaju za Đukića. Ne možemo da stavljamo u razmatranje status trenera koji je napravio ogroman evropski uspeh. Bude mi krivo kad tako nešto čujem, jer onda ispada da se ne poštuje ono što nam je trener doneo. Moramo da pokažemo i ozbiljnost kluba. Naravno, očekujem pobede od ekipe koja ima ovakve igrače - dodao je sportski direktor Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading