INTER SVE JAČI: Fudbaler Bajerna stigao u redove FINALISTE Lige šampiona!

Autor:

Sport

29.08.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simone Inzagi će imati ozbiljan tim ove sezone.

INTER SVE JAČI: Fudbaler Bajerna stigao u redove FINALISTE Lige šampiona!

Foto: Tanjug/AP

Marcelo Brozović

Francuski fudbaler Bendžamin Pavar novi je fudbaler italijanskog Intera, prenosi italijanski novinar Fabricio Romano.

Reprezentativac Francuske će posle četiri godine napustiti Bajern, a nemačkom klubu će na ime obeštećenja pripasti 32 miliona evra.

Do sada su u Milano stigli Huan Kvadrado, bivši igrač Juventusa, zatim Jan Zomer, koji je poput Pavara stigao iz Bajerna, a Inter su ovog leta pojačali i Emil Audero, Karlos Augusto, Marko Arnautović, odnosno Aleksis Sančez, pa će Francuz biti sedmo pojačanje na "Đuzepe Meaci".

Što se samog Pavara tiče, on je u karijeri nastupao za Lil, Štutgart i Bajern. Za reprezentaciju Francuske debitovao je 2017. godine i do sada je sakupio 43 nastupa uz tri pogotka, dok je 2018. godine osvojio i Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Inače, odigrana su do sada dva kola u okviru Serije A, a fudbaleri Intera su upisali obe pobede na startu, identičnim rezultatom - 2:0. Prvo su na svom stadionu bili bolji od Monce, da bi u drugom kolu savladali Kaljari na Sardiniji.

Podsetimo, Inter je prošle godine igrao finale Lige šampiona, ali italijanski velikan nije uspeo da osvoji novu titulu, pošto su u Istanbulu poraženi od Mančester sitija, rezultatom 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading