ODBIO KINESKE MILIONE: Prijović produžio ugovor sa PAOK-om

Autor: Tanjug

Sport

27.02.2018

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Aleksandar Prijović potpisom novog ugovora do 2022. sa godišnjom platom od 1,5 miliona evra postao je najplaćeniji fudbaler u istoriji PAOK-a, piše grčka Gazeta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prijović je odlučio da ostane u grčkom klubu

Prijović je zbog ostanka u PAOK-u odbio čak 16 miliona evra od Kineza za četiri godine, posle čega ga je prvi čovek kluba Ivan Savidis nagradio najvećim ugovorom u klupskoj istoriji sa ukupnom zaradom od 4,25 miliona.

 

Grčki mediji pišu da je srpski golgeter do sada imao godišnju zaradu od 850.000 evra, pre nego što je nagrađen za sjajne igre i lojalnost, pa će sada nesmetano moći da se skoncentriše na prioritete - osvajanje titule prvaka Grčke i ulazak u Ligu šampiona.

Na osnovu novih primanja najbolji strelac solunske ekipe za 200.000 evra nadmašio je saigrača Portugalca Vijerinju.

Prijović je prošle godine u januaru, kada je dolazio iz varšavske Legije, srušio rekord po visini transfera ikada u PAOK-u koji je iznosio 2,2 miliona evra.

U dresu PAOK-a postigao je 29 golova na 48 utakmica, a tokom karijere bio je član Parme, Derbi Kauntija, Nortemptona, Siona, Lozane, Tromsa, Djurgardena i Boluspora.

Bio je i strelac pobedničkog gola protiv Gruzije (1:0) kojim je reprezentacija Srbije obezbedila plasman na Mundijal u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading