ŠTA SE DOGAĐA SA ZVEZDINIM POJAČANJEM? Bahar OBJASNIO zašto ne igra i kakva mu je SUDBINA!

Autor:

Sport

20.08.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli rutinski savladali Spartak na Marakani.

ŠTA SE DOGAĐA SA ZVEZDINIM POJAČANJEM? Bahar OBJASNIO zašto ne igra i kakva mu je SUDBINA!

Foto: Starsport

Nastavila je Crvena zvezda da ređa pobede pod komandom novog trenera Baraka Bahara, pa je precrtala ove jeseni sa spiska i subotički Spartak (3:0).

Sva tri gola šampion je postigao u prvom poluvremenu, pa je i posle četiri runde ostao "zacementiran" na čelu superligaške tabele.

Šef stručnog štaba Zvezde Barak Bahar u prvi plan je istakao igru Vladimira Lučića, pohvalivši stav mladog fudbalera prema utakmici, uz verovanje da će igrati tako i u nastavku sezone.

Nije želeo previše da ga poredi sa Aleksandrom Kataijem, na koga je mladi fudbaler sa svojim majstorijama zaličio tokom sinoćne utakmice.

Foto: Starsport

 

- Katai zaslužuje sav respekt, ali Lučić je igrao veoma dobro kako sa loptom, tako i bez nje. Imao je izuzetan odnos prema igri, izuzetno je pritiskao, mora tako da nastavi.

Učesnik Lige šampiona igra u svakom meču visoko, sa bočnim igračima koji su stalno na protivničkoj polovini. Među idejama, prilikom povratka Miloša Degeneka na Marakanu, bila je da upravo reprezentativac Australije kada krene najelitnije klupsko takmičenje, zaigra na bekovskom mestu.

- Razmišljamo o svim situacijama, ali trenutno želimo da igramo u dobrom ritmu, da svi igrači budu spremni i zdravi. Ima dovoljno vremena do prve utakmice.

Crveno-beli su pre dve godine silno "zagrizli" da dovedu Edmunda Adoa u svoje redove, a želja im se ispunila ovog leta. Sjajni vezista je blistao u duelima sa Zvezdom i Dinamom iz Zagreba u kvalifikacijama, a zatim i u grupnoj fazi najelitnijeg klupskog takmičenjima protiv madridskog Reala.

Republika

Foto: Starsport

Edmund Ado

Iako je ovog leta postignut dogovor i Ado stigao upravo iz subotičkog mezimca, kod Bahara nije u prvom planu, dok ni u okršaju sa bivšim klubom nije bio ni u protokolu.

- Ne želim da pričam o igračima koji ne igraju, već samo o onima koji su igrali na poslednjoj utakmici ili ulazili sa klupe. Za mene je to važno - istakao je Barak Bahar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading