(VIDEO) Pregazili ih kao plitak potok: SITI RAZBIO ARSENAL I OSVOJIO LIGA KUP!

Sport

25.02.2018

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija osvojili su prvi trofej u sezoni, pošto su u finalu Liga kupa bez velikih poteškoća slavili protiv Arsenala 3:0.

RepublikaFoto: twitter.com/Manchester City
Fudbaleri Sitija nemaju pravu konkurenciju u Engleskoj

Iako je najava ovog susreta bila zanimljiva i podgrejana pričama menadžera Arsenala Arsena Vengera da Siti ne igra toliko dobro zahvaljujući Pepu Gvardioli, španski trener na klupi "Građana" očitao mu je pravu bukvicu i finalu na "Vembliju".

Aguero je u 18. minutu odlično reagovao nakon ispucavanja golmana Edersona i sa ivice kaznenog prostora filigranskim lob udarcem doneo svom timu vođstvo.

"Tobdžije" su u nastavku pokušale da zaigraju ofanzivnije, ali je Siti sve dileme oko pobednika ovog susreta rešio u periodu od 58. do 65. minuta kada su prvo Kompani nakon jednog kornera, a zatim i David Silva šutem iskosa po zemlji uspeli da donesu Gvardiolinoj ekipi nedostižno vođstvo.

Siti je osvojio Liga kup u fantastičnom stilu, na tabeli Premijer lige imaju ubedljivo vođstvo u odnosu na gradskog rivala Junajted, koji je drugi, dok im u Ligi šampiona ide takođe sjajno. Oni su u prvom susretu osmine finala slavili protiv Bazela 4:0 na gostovanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading