POTPUNI PREOKRET: Čelzi OTEO Liverpulu igrača i POSTAVIO REKORD! On podelio SNOVE sa MAJKOM! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.08.2023

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva priča.

POTPUNI PREOKRET: Čelzi OTEO Liverpulu igrača i POSTAVIO REKORD! On podelio SNOVE sa MAJKOM! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Moises Kaisedo je bio viđen kao novi fudbaler Liverpula jer su se dogovorili oko obeštećenja sa njegovim Brajtonom. Ipak sam igrač nije želeo na Enfild, dao je reč timu iz Londona, a na kraju je tamo i završio.

Platio je Čelzi 132 miliona evra za Kaiseda uz opciju da cifra naraste kroz bonuse i tako napravio najskuplji transfer u istoriji Premijer lige.

 

 

Kaisedo je u prethodnoj sezoni bio jedan od najboljih igrača Brajtona.

Stigao je u Englesku iz ekvadorskog Indepedijentea.

Samo godinu dana kasnije dočekao je da bude jedna od najvećih transfer priča u istoriji fudbala, a svakako najveći kada su u pitanju fudbaleri iz Ekvadora.

Emotivno je bilo u celoj familiji, a najlepši trenutak podelio je sa majkom, prisevtivši se teških trenutaka i toga šta su sve zajedno prošli da bi došli do ovog trenutka.

 

 

Sve je moguće kada čovek dovoljno veruje u sebe i prati snove.  Na Kaisedu je da opravda uložen novac, a na kraju krajeva da radi ono što najviše voli i da nastavi da prati snove koje je imao kao dečak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading