TITEL UBEDLJIV NA STARTU PRVENSTVA: Osam puta se tresla mreža golmana Obilića!

Autor:

Sport

14.08.2023

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Perfektna partija gostujućeg tima.

TITEL UBEDLJIV NA STARTU PRVENSTVA: Osam puta se tresla mreža golmana Obilića!

Foto: FK Obilić Vilovo

Pauza u Drugoj novosadskoj ligi je gotova, u vikendu koji je iza nas počelo je takmičenje za sezonu 23/24. 

Sastav Obilića iz Vilova je na otvaranju nove sezone ugostio Titel, dueli ova dva tima u prošloj sezoni su bili jako zanimljivi, ukupno je u njihovim okršajima viđeno 13 golova.

Od prvog minuta gosti su "ukrali" loptu rivalu, stvarali su prilike, ali su domaći uspevali da iste osujete i da sačuvaju svoju mrežu netaknutom.

Pokušavali su na sve načine igrači Titela da savladaju mladog golmana Kalakovića, ali im je to pošlo za nogom tek na isteku pola sata igre. Nakon kombinacije mladih igrača gostiju, Stojana Jovanova i Cetenji Ferike, Stojan izlazi sam ispred protivničkog golmana i savladava ga, 1:0.

Iskoristili su moment gosti, i ubrzo su stigli do dupliranja vođstva, Jovanov je opet pogodio, 2:0.

Par minuta kasnije odlično je isratio akciju Siniša Đaković, našao se na pravom mestu u pravu vreme i nakon odbitka šalje loptu u mrežu, 3:0 za Titel. 

Republika

Foto: FK Titel

Odličan start sezone 

Furioznih 15 minuta gosti zatvaraju novim pogotkom, solo prodor Jovana Petrovića i gol za 4:0.

Slična igra viđena je u drugom poluvremenu, domaćinu je u velikoj meri posao otežao crveni karton Simeuna Panića u 58. minutu, brojčano u deficitu fudbaleri Obilića nisu uspeli da ispariraju motivisanom rivalu.

U 59. minutu nakon jedanaesterca i odbitka od istog, Bojan Stojanović povećava prednost na 5:0. 

Poslednjih 20 minuta susreta pripali su rezervistima u redovima gostiju, Nemanja Jovanov je dva puta tresao mrežu rivala, dok je Veljko Nedeljković jednom savladao golmana Kalakovića za konačnih 8:0 u korist Titela. 

Obilić (Vilovo) - Titel 0:8 (0:4)

Obilić: Kalaković, Vlaović, Si. Panić, B. Panić (od 34' Vidić), Dobrić, Kojić, D. Panić, St. Panić, Božić (od 46' Jovanović), Živančev, Mađar

Titel: Major, Đaković (od 68' Jerkov), Mračajac, Fodor, Stojanović, Paunić, S. Jovanov, Anđelković (od 53' N. Jovanov), Petrović, Popović (od 68' Vukov), Cetenji (od 53' Nedeljković)

Iz redova Titela su povodom meča poručili:

- Možemo slobodno reći sjajna partija naših momaka u svakom segmetnu igre. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo našim navijačima koji su nas podržali u Vilovu. Tokom ove nedelje nastavljamo sa trenizima i pripremamo se za sledeće kolo. 

Predstojećeg vikenda ekipa Titela će ugostiti Slanobarac iz Budisave, dok Obilić gostuje Borcu iz Novog Sada.

BONUS VIDEO: 

 
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading